Alternativ til Conventus

Conventus alternativerDer er flere andre virksomheder, der tilbyder it-løsninger til skoler og uddannelsesinstitutioner. Valget af et alternativ til Conventus afhænger af specifikke behov og krav for den pågældende skole. Her er nogle populære alternativer, som skoler ofte overvejer:

 1. Holdsport:
  • Holdsport.dk er en meget udbredt platform i Danmark, der leverer løsninger til skoler, klubber og foreninger mht. kommunikation og planlægning. Det bruges bredt inden for alle typer idræt, skoler, efterskoler, bådklubber, paddel klubber og foreninger af alle typer -også tøjaftaler
 2. Aula:
  • Aula er udviklet af det danske firma itslearning og bruges som en platform til kommunikation, administration og samarbejde mellem skole, forældre og elever. Aula er blevet implementeret i mange danske folkeskoler.
 3. Wiseflow:
  • Wiseflow er en digital eksamensplatform, der også tilbyder funktioner til undervisningsplanlægning og evaluering. Den bruges på forskellige uddannelsesniveauer, herunder grundskoler og universiteter.
 4. SkoleIntra:
  • SkoleIntra er udviklet af KMD og bruges i mange danske skoler til administration, kommunikation og samarbejde mellem lærere, elever og forældre.
 5. Office 365 Education:
  • Microsofts Office 365 Education-pakke inkluderer værktøjer som Teams og OneNote, som skoler kan bruge til kommunikation, samarbejde og undervisning.

Priserne varierer alt efter antal medlemmer

De fleste it-løsningers prismodeller, er lavet med en fast minimumspris og herudover en meget lille pris pr. medlem f.eks. 3 kroner.

Det er en fair løsning, da de foreninger med rigtigt mange medlemmer også bruger systemet langt mere og trækker mere på supporten.

Gratis version og Pro-version

Der vil ofte være en kraftigt begrænset version tilrådighed gratis, som kan benyttes til at afprøve systemerne og se hvilke af dem, der bedst passer til foreningen / klubben / skolen.