Tjek Mobildækning i Danmark

Danmark har et af nordens hurtigste mobilnet med super hastigheder på 4G Lte frekvenserne, men desværre ikke 100% dækning af Danmark – hverken med 2G, 3G eller det hurtige 4G.

I Danmark er der 3 mobile netværk og de er opbygget forskellige. Der vil derfor være stor forskel på den dækning du som kunde opnår alt efter hvilket netværk du vælger en udbyder på.

signal dækningTDC er kåret som det bedste i 2016 af telestyrelsen, TT netværket (Telia og Telenor) fik en velfortjent 2 plads og det må vi desværre også sige for Hi3G, der endte på 3 pladsen.

Der er stor forskelle i dækning, hastigheder på det mobile internet og de forbedringer der er implementeret kontra 2015.

Hos både TDC og TT netværket var der store forbedringer, men ikke hos Hi3G.

I begyndelsen af 2017 lavede Esbjerg en praktisk kortlægning af mobildækningen i hele Kommunen og her var det tydeligt, at Hi3G har dårligere dækning.

TDC og TT netværket lå meget tæt.

Tjek dækningen

Vil du tjekke din lokale dækning, kan du gøre det på udbydernes hjemmesider, hvor du kan se nærmere på deres dækningskort.

Alle mobilselskaber i DK benytter mindst 2 af de 3 netværk og derfor behøver du kun tjekke de 3 net, derefter skal du bare finde ud af, hvilke mobiludbydere, der benytter det netværk der har bedst dækning i dit område.

Viser alle dækningskort god dækning, kan du gå lidt grundigere til værks og tjekke hvilket selskab, der har en mast tættest på din adresse.
Det kan du gratis se ved at slå din adresse op på Mastedatabasen her.

Hvem bruger hvilket Netværk?

Lige nu ser det således ud:

TDC
Yousee, Fullrate, Telmore , Plenti, Nettalk m.m.

TT netværket
Telia, Telenor, CBB, Call Me, ok mobil m.m.

Hi3G
3 mobil, Oister, Zenji