Sådan opbygger du links til din hjemmeside

Google tillægger indgående links fra andre hjemmesider enormt stort vægt og derfor er de meget vigtige for at opnå høje organiske placeringer.

gratis linksDu kan lave nok så mange gode artikler og guides inden for din niche, men uden links vil dit website aldrig komme til at ranke højt.

I Danmark er det meget unormalt at linke til et website, også selv omham som kunde er yderst tilfreds, det er bare ikke en del a vores internetkultur og derfor er det meget svært som hjemmeside ejer at opnå indgående links = de kommer med andre ord ikke bare fordi man yder super god service – elle rhar lave priser.

Skab din egne links

Det er derfor nødvendigt at hjælpe lidt på vej selv, ganske enkelt ved at lave links fra alle de steder, hvor det er muligt at oprette et gratis links.

Det er bestemt ikke noget man “Bare lige gør”.

Hvert link kræver du skriver en ny tekst og du må ikke kopierer noget fra en gammel tekst.

Det skal være 100% unikt og nyt – Her står de fleste af.

Men det behøver ikke være så svært igen, du kan:

– Lave top ti lister
– Lister over bedste produkter i en bestemt kategori
– Guides til at løse en udfordring / et problem
– Købe dig til færdige artikler fra omkring kr. 300 pr stk

Find steder du kan få links

Hvis du laver en simpel søgning i Google på “Gratis links” vil du få udmærkede lister over steder hvor du kan oprette profiler, hjemmesider og andet, med et link.
Der kræves ofte kun en enkelt tekstside for at komme i gang og er du lidt smart, kan du linke dem alle til hinanden i en cirkel -eller pyramide hvis du går efter den strategi.

Der er masser muligheder for gratis links i Danmark på .dk domæner og bestemt også tonsvis af muligheder på .com domæner.
Gå primært efter.dk domæner, da de flower bedst pagerank til dit domæne. (80% .dk og resten diverse er ok).

Måske støder du på artikler der mener .edu links er fantastiske. Det er der de ikke bare fordi de har endelsen .edu.  Alle domæner bliver crawlet og indekseret af Google og ingen typer forfordeles eller giver bedre pagerankflow til deres links.
Det er ganske enkelt hjemmelavet ævl fra dem der forsøger at sælge diget .edu link.

Søg eventuelt i Google efter “Gratis Links”, der ligger et par udmærkede lister over steder du kan få links fra uden betaling.

De fleste steder skal du oprette en profil, enten en personlig profil eller en firmaprofil, hvor du kan indsætte en link.

Typisk skla du skrive en tekst ti profilen og det er her de fleste bliver dovne – de kopierer noget fra hjemmesiden ind og det ser Google. Gør du det, også selv om det er ganske lidt, ja så bliver linkets værdi fjernet og så har du bare spildt en masse tid.

Et SEO bureau skriver nye tekster til hvert link
Skriv derfor en unik ny tekst HVER gang, det er her du finder forskellen på et godt SEO bureau og gør-det-selv arbejde. Læs mere klik her