Hvorfor vælge Vaillant Gasfyr?

Gasfyr fra Vaillant har som slogan, at de ”dækker dine behov i hverdagen”, og det tør siges, da de udbyder mange forskellige typer af gasfyr, som alle har hver sine funktioner. Vi vil her kigge nærmere på Vaillants mest effektive model, på samme tid med at vi ser på, hvor meget der egentlig er at spare, ved at installere et gasfyr med kondenserende gaskedel. Udgifterne er alligevel ikke de værste, når man lige får sat sig ind i tingene. Der er overraskende meget at spare, både i din egen økonomiske situation, men også miljøet får stor glæde ved at flere skifter fra oliefyr til gasfyr – og især til modeller, med kondenserende gaskedel. Men hvad er en kondenserende gaskedel? Jo, det er den kondens der bliver dannet nede i anlægget, der også bliver benyttet til at lave ekstra varme, uden at skulle ’producere’ mere, lyder det ikke smart? Dette giver store energibesparelser i økonomien og hos miljøet. Lad os se nærmere på, hvorfor Vaillant har gaskedlen, som passer netop til dig…

NaturgasfyrVaillants gaskedel, ’ecoTEC pro’, er kendt for sin tyske kvalitet og funktion. Dette er en gennemtestet gaskedel med kondenserende teknologi i gaskedlen, der er beregnet til at hænge på væggen – som altså giver et moderne og mere pænt look i din bolig, fremfor et stort fyr, der fylder hele rummet. Den kan derfor installeres overalt og giver en ideel løsning til både nye såvel som gamle huse, med ydelser fra 5,2-23,5 kW. Denne model vejer kun 32 kg og den lille designfyldte varmtvandsbeholder kan også væghænges, ved siden af selve fyret, hvorfor du nemt kan gemme den væk i et højskab eller i et lille bryggers.

Fremtiden er ikke så langt væk fra os, som vi gik og troede. Går du og overvejer dit forbrug i forhold til en vægophængt gaskedel? Så frygt ej, der findes også modeller til at stille på gulvet – der stadig ikke fylder hele lokalet. Dette varmeanlæg er ikke blot effektiv, men også meget energivenlig. Ved en effektiv cirkulationspumpe sikrer anlægget et lavt strømforbrug og dette giver altså en stor energibesparelse – som altså giver dig flere penge mellem hænderne, på samme tid med at den ikke trækker for meget på miljøet. For at spare endnu mere, både på miljøet, og fra din egen pengepung, så kan du også kombinere anlægget med en hybrid varmepumpe, som giver et samspil mellem gas- og solvarme, hvilket giver en yderligere besparelse på 20-50%, blot ved en ekstra installation, der derfor er let og hurtigt tjent ind igen.
Husk i øvrigt, at du kan få både håndværkerfradrag og Energitilskud.

God økonomi i et nyt gasfyr

Det er målt, at en installation af gasfyr er tjent ind igen indenfor 5-10 år, på samme tid med at du allerede fra første dag vil kunne mærke forskel i prisen på dit boligs forbrug. Det kan dog forekomme, at du er nødsaget til at installere en nyere model indenfor 15 år, grundet den konstante udvikling indenfor teknologien. Fortvivl ej, dette er blot til din egen glæde. Et gasfyr giver så store økonomiske og miljømæssige besparelser, at en udskiftning stadig tjenes hurtigt ind igen, på samme tid med at besparelserne fortsætter.

Derudover er det værd at nævne, at en udskiftning af et allerede installeret gasfyr ikke kræver det store kapitalkrav, der gasrørene allerede er lagt og sat til. Synes regningerne og udgifter dog at være for store til en sådan udskiftning tilbyder mange energiselskaber en ordning, hvor du kan få et tilskud til at kunne installere dit nye fyr – dette kræver, at du får en vvs-installatør hjem til dig, som undersøger dit forbrug og allerede eksisterende fyr, hvor han/hun efter indsender en blanket, som giver dig adgang til et tilskud, som kan hjælpe meget på vej til en lysere, og varmere, fremtid.

Det kan være svært at vælge mellem de mange mærker indenfor gasfyr, og skal det være med kondenserende gaskedel eller ej, hvilken størrelse og ja, spørgsmålene kan være mange. Vaillant har mange forhandlere omkring i Danmark, som alle er certificerede og ved hvad de snakker om. På Vaillants hjemmeside kan du finde ud af, hvilke der distribuerer deres produkter, og der kan alle svarene findes. For at finde den mest optimale model, kan du igen kontakte en vvs-installatør som tager mål på boligens forbrug, og kan give de helt eksakte tal og data, så du ikke behøver at købe det største anlæg, hvis du kan nøjes med Vaillants model ’ecoTEC pro’, som altså kan gemmes væk i et højskab.
Besparelserne er mange at finde, og de er ikke så langt væk. Installationen giver en tilbagebetaling indenfor få år, hurtig besparelse allerede fra første dag den tændes, samt at miljøet vil takke dig – lyder det ikke som en win-win situation? Meget tyder nu på det. Så hvorfor vælge Vaillant? Jo, fordi netop de dækker dine behov i hverdagen – og har fremtidens varme til dig, din familie eller i dit firma.

Som alternativ til Gasfyret, er der mange der vælger en varmepumpe eller et pillefyr