Hvordan booker vi julifrokost strip?

Julefrokost stripNår musikken blæser for fuld skrue og alle er halvstive, så kommer der ofte sjove ideer på banen og en stripper til en julefrokost, ja det er jo tradition i mange firmaer, men er naturligvis blevet fjernet fra invitationen og slet ikke på tale. Det er fy fy og der er alt muligt forkert. Men, hvad hvis I nu lige gik All-in og både fik en mandelig og kvindelig stripper – måske endda i et fedt dobbelt stripshow. ja og jo, det er stadigvæk noget den 58 årige kvindelig bogfører på 3 etage vil se som værende “Forkert” men dem på lageret vil være helt vilde – og Lene fra IT vil nok også glo pænt meget på han der med vaskebrættet. Det kan med andre ord godt lade sig gøre her i 2022 – 23 uden der kommer etisk-politi forbi.

Hvordan book er vi en stripper til julefrokosten

Det første I skal være opmærksom på er,a t en stripper ikke kan “trækkes” fra. Den slags er ikke fradragsberettiget, heller ikke selv om det er en firmajulefrokost. Det er med andre ord “Kaffekassen” der skal ind over og betale. Selve showdanseren betaler lønsumsafgift og skat af alle jobs, så der bliver ikke noget med sorte penge og den slags. Udgiften kan bare ikke trækkes fra i firmaet.

TIP: Book  en halv times topløs servering og et stripshow, så kan i trække udgiften fra som servering.

Et stripshow med både en mande opg en kvinde skal bookes i rigtig god tid, her taler vi om mindst 3 uger før.

Hvornår skal showet fyres af?

Det skal naturligvis være efter maden og desserten. Her kan man vælge at ligge showet lige før natmaden, så man får flere til at blive hængende. Kl. 00:30 er slet ikke et tosset tidspunkt, så kan der serveres “Skrub af” suppe eller hotdogs / street food kl.01:00 og kl.02:00 er alle væk.

Hvad koster et stripshow?

En show koster som udgangspunkt omkring 2.500 + kørsel. Der er showdansere over hele Danmark og kørslen bliver derfor sjældent mere end 300 kroner. Book er I kun 1 stripper (hvis der er 100 mænd og 3 kvinder, overlever de nok)  skal I med andre ord forvente en pris omkring de 3.000 med det hele. Tager I et dobbeltshow, er det 6.000,-

Hvad skal I forberede før et stripshow?

Stripperne kommer typisk 10 minutter før tidspunktet de er booket til og de skal have adgang til et område, hvor de kan klæde om og gøre sig klar. En af dem har musik med og her er det vigtigt at I allerede før dagen har aftalt hvordan musikken skal overføres til det PA anlæg I har adgang til , det kan være via et stik eller blåtand. Showdanserne har typisk forskellige remedier med, som skal op på scenen lige før showet begynder og de vil typisk også bede om en stol uden armlæn i god kvalitet (de skal være to på den). Har I en i firmaet, der lige er blevet udlært, eller en der på en eller anden måde har udmærket sig, så sørg for stripperne ved det, så de kan tage personen med op på scenen og lave lidt ekstra med personen.

Læs også om: Planlægning af perfekt polterabend her