Hvordan sikrer du dit hjem?

sikring af bolig og hjem

8 nemme måder at sikre dit hjem på

  • 1. Sikre dine døre
  • 2. Lås altid dine vinduer
  • 3. Belys din arealer
  • 4. Glem ikke garagen
  • 5. Skaffe et sikkerhedssystem
  • 6. Fjern skjulesteder
  • 7. Tilføj sikkerhedskameraer
  • 8. Skaffe et værdiskabe

1. Sikre dine døre

Hjælp ikke en indbrudstyv med at gå ind gennem hoveddøren, sørg for at have sikre låse der bare ikke kan bankes op med en bankenøgle på 10 sekunder. Undersøg alle dine udvendige døre for at sikre, at dørkarmene er stærke samt låsene er godkendte

2. Lås altid dine vinduer

Døre og vinduer er de mest almindelige indgangspunkter for indbrudstyve. Desværre glemmer mange af os at låse vores vinduer før vi tager afsted på ferie eller på arbejde. En aktiv indbrudstyv holder øje med huse og kigger efter vinduer der står åbne.

3. Belys dine arealer

Indbrudstyve og andre kriminelle kan ikke lide at være i rampelyset. Hold dårlige mennesker i skak med rigelig udendørsbelysning. Placer lys rundt om din for- og baghave langs stier og i nærheden af ​​garagen og andre udendørsarealet nær dig. Du kan med fordel hyre en elektriker til at montere ny belysning i din have.

4. Glem ikke garagen

Dette indgangspunkt til dit hjem bliver mere og mere populært blandt kriminelle. Og selvom de ikke kan få adgang til dit hus, er chancerne for, at du har masser af gode ting gemt din garage store. Gør det til en vane at låse alle døre til garagen – både indvendigt og udvendigt.

5. Skaffe et sikkerhedssystem

Dit nye hjem burde have en eller anden form for et sikkerhedssystem, hvad enten det er et alarmsystem eller professionel overvågning. I dag er der masser af sikkerhedsmuligheder til hjemmet og til enhver budget. En låsesmed som fx denne kan med fordel hjælpe dig med opsætning af dette.

6. Fjern skjulesteder

Træer og buske giver indbrudstyve praktiske stede at gemme sig. Trim træer og planter ned tæt på dit hjem. Vælg mindre blomster og buske i stedet for, så er dit hjem mere sikkert.

7. Tilføj sikkerhedskameraer

Dette er en sikkerhed i hjemmet, der fungerer både som afskrækkende virkning og et system som du kan bruge til fx overvågning af dine husdyr. Du kan få sikkerhedskameraer, der er en del af et komplet sikkerhedssystem til hjemmet med alarm, eller du kan bruge kameraer, der fungerer alene.

8. Skaffe et pengeskab

Hvis nogen kommer forbi dine andre sikkerhedssystemer i hjemmet, skal du sørge for, at de vigtigste værdigenstande er godt beskyttet. Et pengeskab derhjemme er et sikkert depot for alt fra smykker til vitale dokumenter som pas. Du vil have et pengeskab, der er brandsikkert, vandtæt og tungt nok til, at en tyv ikke kan gå væk med det.